OVER FAMILY de Proeftuin

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY de Proeftuin

Blijf gezellig eten bij Family de Proeftuin of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bij Family de Proeftuin in Naaldwijk, kom je thuis! Hier ben je altijd welkom, is het gezellig en staat er altijd wel iets lekkers voor je klaar. Bij gezelligheid hoort natuurlijk lekker eten. Blijf een hapje eten in ons gezellige eethuis of neem jouw favoriete Family maaltijd mee naar huis om er thuis van te genieten; het kan allemaal. Je vindt ons in het gezelligste en authentieke winkelstraatje in Naaldwijk.  

Op ieder moment van de dag zetten wij graag iets lekkers op tafel, of je komt om gezellig te lunchen, een lekker kopje koffie of om met elkaar ‘s avonds een hapje te eten bij Family de Proeftuin zit je altijd goed. En wil je even de deur niet uit, dan bezorgen we jouw favoriete Family maaltijd graag bij je thuis.   

Wij hebben een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Proef bijvoorbeeld eens één van onze favorieten, zoals de premium Family kipburger van 100% Hollandse kipfilet. Bestel er een portie krokante frietjes met je favoriete sausje bij en je hebt direct een goede maaltijd te pakken. Sluit je maaltijd af met een verdraaid lekker ijsje, we hebben allerlei lekkere sundae specials en milkshakes om van te genieten.  

Wij vinden het belangrijk dat iedere gast bij ons met een glimlach de deur uitstapt en lekker heeft gegeten.   

Kom je snel een keertje genieten van onze Family specialiteiten?  

“De absolute aanrader is onze bal gehakt uit eigen keuken met huisgemaakte satésaus. Een echte favoriet in Naaldwijk en omstreken.” 

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family de Proeftuin staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion