Zomerse seizoensspecials

Bij Family de Proeftuin

Geniet nu nog meer bij Family van heerlijke zomerse gerechten. Kies op een zonnige dag voor het gezellige Family terras of bezoek het Family eethuis als de perfecte afsluiting van een dagje weg. Bestel Family voor thuis om thuis te genieten van jouw favoriete Family gerechten. Het lekkere zomerse weer staat ook gelijk aan zomers genieten en Family time. Maar wat is Family time zonder jouw favoriete Family gerechten? 

Proef daarom de nieuwe seizoensspecials in een wel heel zomers jasje. Ga eens voor een verrassende lunch met de flatbread carpaccio. Een heerlijk Italiaans platbrood belegd met carpaccio, zongedroogde tomaatjes, gemengde sla, truffelmayonaise, kaas en pijnboompitjes. 

Nieuw op de kaart is de Family Fish & Fries. Een zomers menu van krokante frietjes met lekkere gebakken vis, salade en frisse bijpassende sausjes. 

En is de Family's Favoriete Snackplank niet de ideale manier om je dag mee af te sluiten? Perfect voor bij de borrel thuis of op het Family terras. Een lekkere snackplank voorzien van al jouw favoriete snacks, een portie friet en natuurlijk de lekkerste bijpassende sausjes. Dé plank om samen met het gezin of de vriendengroep van te genieten na een welverdiend dagje weg.

 

 

Maak er een smaakvolle zomer van met jouw Family!